Not logged inThe UK C1 Forum
Forum Home Help Search Register Login OpenID
Up Board C1 Information / Repairs - Faults & Fixes
1 24 5 6 7 856 57 Previous Next
Topic User Posts Last Post
- Oil light still coming on after new pressure switch Filbert 5 16.06.17 16:08
- Oil pressure switch question Filbert 13 06.06.17 19:19
- Violett unknown cable magni900 3 29.05.17 07:23
- C1 not used for 5 yrs, ran for 10 mins and now not starting! Chrisw 9 26.05.17 17:34
- Dodgy Indicator Clunkfish 7 23.05.17 20:23
- C1 Problems after Starting Sankti 4 15.05.17 17:21
- bmw c1 alarm and immobilizer removal stephen2401 1 05.05.17 07:21
- Bike lost "go forward" ability! Spud Im Irish 9 27.04.17 20:40
- How to check ABS sensor? Bertone 19 26.04.17 09:22
- Windscreen washer fluid pipe patc50 3 22.04.17 19:54
- Engine stalls when passing minor potholes Peter77 10 21.04.17 14:56
- Oil & temp lights burning WITHOUT ingnition switched on josmarlangner 16 21.04.17 10:57
- Driven variator p.gill 2 20.04.17 09:24
- Hep to identify this? patc50 4 18.04.17 17:28
- ECU for both, 125 and 200 cc identical??? josmarlangner 7 17.04.17 08:40
- Piston rings change? Bertone 8 25.03.17 15:11
- End connector of spark plug cable broken Bertone 13 25.03.17 10:21
- Remove water pump housing? Bertone 9 24.03.17 19:19
- Handlebar/steering squeak tomlem 1 20.03.17 10:02
- Front wheel bearing came loose? Spud Im Irish 5 16.03.17 17:09
- Another non starter Spud Im Irish 3 16.03.17 12:44
- Brake lever micro switch p.gill 2 13.03.17 20:12
- Oil Pressure Light Switch Cautionary Tale Gerard 1 03.03.17 15:43
- Cylinder pressure 125 cc? Bertone 7 01.03.17 15:48
- Alarm/Immobiliser problem Bilbo 8 24.02.17 22:25

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill