The UK C1 Forum - Not logged in
Forum Home Help Search Register Login OpenID
Previous Next Up Board C1 Information / Repairs - Faults & Fixes (Page 7)
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 Previous Next
Topic Poster Posts Last Post
Lazy start 300 miler Mad_Accountant 10 04.06.16 09:07
Cold start ok then stalls peshi 3 26.05.16 16:40
Water temperature light came on several times... Bassenz 45 22.05.16 21:52
Puncture Repair Kit Ultrablast 1 11.05.16 12:11
ABS & Speedo Issues Shagley 19 05.05.16 18:59
Idel Speed gone up! Spud Im Irish 10 29.04.16 04:59
Front fork seals alunt 4 28.04.16 21:31
Voltage Regulator-Symptoms of Failure BOR 2 21.04.16 19:40
water pump repair kit leonm 3 30.03.16 19:47
strange noise and holds back when high revs after 60kmu Tizzy 29 30.03.16 18:14
Ignition Switch Ultrablast 4 24.03.16 15:52
Rear brake Bruce 14 12.03.16 06:07
Weird fix to not starting...loose connection..? Filbert 12 11.03.16 17:00
More coolant problems Bruce 14 01.03.16 09:04
Not a peep from engine when trying to start... Filbert 4 29.02.16 22:43
Alarm problem means I can't get to work! tomlem 7 26.02.16 15:07
Cutting out when Pulling Up to Lights adouglasmathie2 8 24.02.16 17:32
Starting Ultrablast 6 13.02.16 16:49
Well it lives!!- for moment anyway! Spud Im Irish 1 17.01.16 17:30
Where has this pipe come from... Bassenz 8 17.01.16 13:38
Top Box Lock Replacement Backmarker 23 09.01.16 19:29
Nice problem, but what is the fix? variobob 8 05.01.16 08:15
Rust and electrolysis Spud Im Irish 3 18.12.15 21:23
Fussy eater.... Mad_Accountant 10 18.12.15 18:35
Fork Seals ... Where can i buy them ? CiBi 3 30.11.15 06:32

Powered by mwForum 2.16.1 © 1999-2008 Markus Wichitill